Såsning

Med såsning (Eng: flavouring) avses en process vari tobaksfabrikanten smaksätter tobak, fr.f.a. röktobak, med en sås i syfte att ge tobaken en specifik karaktär. Vanliga ingredienser i en sådan sås är/var socker, honung, fruktextrakt och andra aromatiska essenser.

Annonser
Published in: on 10 december, 2010 at 23:39  Kommentera  
Tags:

The URI to TrackBack this entry is: https://bukfacon.wordpress.com/2010/12/10/sasning/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: