Zino Platinum

© 2012 Brobergs Tobaks-handel AB

Zino Platinum är en linje cigarrer (med två undergrupper, eller, om man så vill, cigarrfamiljer) inom det Davidoff-ägda Zino-märket. De lite större och dyrare Zino Platimun Crown (Sv. Zino Platinakrona) och de lite mindre (men nästan lika dyra!) Zino Platinum Scepter (Sv. Zino Platinaspira). Linjen, med sina två undergrupper, är skapade av den kände cigarrkreatören Hendrick ”Henke” Keldner i Dominikanska republiken.

  • Zino Platinum Crown har inlaga av domingo och peru, omblad av connecticut samt ett solväxt täckblad från Equador av connecticutfrö. Gördlarna är svart-vita.
  • Zino Platinum Scepter har i stort sett samma receptur avseende den ingående tobaken som Crown-cigarrerna, men gördeln är i stort sett silvervit. (Scepter är amerikansk stavning av det engelska ordet sceptre.)

Bland dessa cigarrer finns två av de vackraste cigarrerna någonsin: Zino Platinum Crown Chubby Especial och Zino Platinum Scepter Chubby – bägge i perfekt bukfaçon! 😉

Published in: on 3 februari, 2011 at 17:17  Comments (2)  
Tags:

The URI to TrackBack this entry is: https://bukfacon.wordpress.com/2011/02/03/zino-platinum/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 kommentarerLämna en kommentar

  1. Wow, du är verkligen genuint intresserad av cigarrer! Coolt tycker jag:)

  2. Det vore mig en billig poäng att nu svara ”Ja, det är coolt att röka!” men jag avstår den passningen. Istället säger jag:

    Tack för ditt besök!

    B


Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.